Mi más lehet? - Access Bars-ról

Mi más lehet?

"Minden ember életében van egy pillanat..."

Milyen pillanat? Hiszen az egész életünk pillanatokból áll. Hol ilyenből, hol olyanból. És a pillanatokból éljük az életünket, ami hol ilyen, hol meg amolyan...

S jöhet a kérdés, hogy akkor milyen is?

Sokat, sokszor - még ma is gyakran - tettem magam másoktól függővé.
Csináltam ÚGY, mert azt hittem, ÚGY jó lesz, s rá kellett jönnöm, ÚGY nem jó.
Csináltam ÍGY, mert reméltem, ÍGY jó lesz, de ÍGY sem feleltem meg.
Aztán volt olyan, hogy leültem, s vártam... Mire? A "jószerencsére".
És akkor sem történt semmi. Vagyis de. Akkor sem voltam jó, akkor sem feleltem meg.

Sok keresés, tűnődés, megfelelni akarás után érkezett az életembe valami. Valami, ami eddig is volt, eddig is tudtam - csak épp elrejtettem...

Már nem rejtem el. Kérdezek.
Ahelyett, hogy "Miért ver engem az a nagyon-nagyon Jó Isten....?" - inkább ilyet: "Mi más lehet? Milyen más ajándékot kaphatok?"
S a legfurcsább, hogy a kérdésekkel valahogy minden könnyebbé válik.

Nem, nem tűnnek el "problémák". Egyszerűen megszűnnek problémák lenni, csupán lehetőségként kerülnek elő.


Mi lehet emögött? Talán az, amit Gary Douglas mond: "A nézőpontjaid teremtik a valóságodat, s nem a valóságod a nézőpontjaidat."


Létezik egy csodás, egy fantasztikus kezelés az ACCESS Bars.

A Bars pontok gyengéd érintésével kitisztíthatók ezeknek az ítéleteknek az energiái a különböző életterületekről. Ha nem ítéled meg, hogy mi lehet, és mi nem, talán a szélmalom is eltűnik…

... ami lehet, hogy soha nem is volt ott?


 
A képen Dain Heer - az Access egyik társalapítója - láthat, amint kezelést kap.

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet, és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.

(Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és így ne jöhessenek fel automatikusan.)

A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni?

Egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során másképp tudunk működni, funkcionálni; könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani, másképp ráébredni bármilyen akadályozónak tűnő erőre az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.
(Ezek lehetnek többek között: kreativitás, pénz, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok stb.)

Minél többet futtatod a bárjaidat, annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből működni. Emellett érzékelni fogod, milyen az, amikor megvan a lehetőséged arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálj. 
A legtöbb ember számára a bárjaik futtatása az első alkalom arra, hogy engedjék maguknak a befogadást anélkül, hogy lekötelezettnek érezzék magukat.

Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!

(Nemrég befejeződött kutatás a bars kezelésekről - ahol is az agyat vizsgálták különféle műszerekkel: Több olyan agyhullámot figyeltek meg egyidejűleg az agyban, amelyek "normális" esetben nincsenek jelen egyszerre - a theta es a gamma agyhullamokat. Az egyiktől nagyon mélyen ellazulunk, a másiktól szuper kreatívak leszünk. És IGEN, mindketten, a kezelő és a kezelt is.)

A Bars arról szól, hogy a test megtanul befogadni. A valódi befogadás az, amikor a testnek lehetővé teszed, hogy választása legyen azzal kapcsolatban, amihez ragaszkodsz. Ekkor kezded el kioldani azokat a dolgokat, ami arra kényszeríti a testedet, hogy csak azzal értsen egyet, amiről beszéltetek. A valódi befogadás az, amikor megengeded a testednek, hogy más választásokat és más lehetőségeket teremtsen. Ez a testnek a hajlandósága és képessége arra, hogy azt a nézőpontot válassza, amit akar.

A Bars hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A bárok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a test egészségéhez.

Mire jó a BARs?
- félelem, szorongás csökkentésére
- stressz csökkentés/az elme letisztítása
- ADD és ADHD
- gyermekeknek vizsgák, felelések előtt
- az elfogadás örömének élni
- alvás javításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél
- várandós nőknek
- mély relaxációra
- eloszlatni a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátat
- fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban
- megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel
- és még mi egyéb másra...

Kezelések: kb. 1-1,5 óra, ára: 12.000 ft.

Képzések (mert erre is van lehetőséged):
2 X adsz, 2 X kapsz kezelés.
Kérdésekkel tesszük képessé egymást tudni arra, amit tudunk .
Emellett az Access Consciousness alap eszközeit is átvesszük. Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

Amit magadba fektetsz: 54.000 Ft; 15 éves korig ingyen; 18 éves korig, illetve ismétlőknek 27.000 Ft (Részletfizetés egyeztetéssel lehetséges - vagy mi más, hogyan könnyebb?)

A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe. (
http://www.accessconsciousness.com/)

A képzésen való részvétel Bars Kezelő végzettséget ad, harmadszor ismétlőknek pedig regisztrálás után Bars facilitator végzettséget.



Ha választanád, keress meg:

Nagy Anita - Access BARS és Access Consciousness Body Proccess Facilitator, Intro Facilitator (Energetikai szintézis testkezelés - ESB -; Lehetőségek szimfóniája testkezelés - SOP), testekkel suttogó és hangterapeuta - 70/943-3599nagy.anahita@gmail.com


Hogyan járulhatsz Önmagad és környezeted változásához ezen befektetéssel?

Dr. Jeffrey L. Fannin agykutató az Access Bars® működéséről - magyar felirattal (Az Access Bars® vizsgálata Dr. Jeffrey L. Fannin neurológus által a Secret Knock konferencián San Diegoban.)


Az Access Bars® az Access Consciousness magja és alapja. A kezdete lehet egy nagyszerű kalandnak és egyike lehet azoknak a dolgoknak, amit hozzáadhatsz az életedhez, és ami segít abban, hogy nagyobb könnyedséget teremts mindenben.
A Bars® 32 energia rúd, amelyek a fejen keresztül és körben futnak, és amelyek az életed különböző területeihez kapcsolódnak. 
Ezeket a pontokat, amiket megérintünk, amikor ezt a módszert használjuk, nevezzük Baroknak. 
Ezek tárolják minden olyan gondolat, eszme, viselkedés, döntés és hiedelem elektromágneses elemeit, amelyhez valaha közöd volt.
Ez egy vizsgálat arról, hogy mi történik egy Bars® kezelés előtt és után, melyet Dr. Jeffrey Fannin neurológus mutat be, Gary Douglasszel és Dr. Dain Heerrel, az Access Consciousness alkotóival.

(A felvétel 2015 márciusában készült a Secret Knock konferencián San Diegoban. Dr. Jeffrey L. Fanninmár több, mint 15 éve dolgozik a neurológia területén és vizsgálja az agyakat és az észlelés/megértés folyamatát, és az alapítója a Center for Cognitive Enhancement-nek. Elhatározta, hogy egy rögtönzött elemzés keretében megvizsgálja, hogy mi történik valakinek az agyában egyetlen Bars® kezelés után. Amit talált, teljesen lenyűgözte, annyira fenomenális volt.
forrás: http://hun.accessconsciousness.eu/)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lélekvisszahívás

MagmAnita

ESSE - a testek dinamikus változásra hívója