AniTalány meghívás - Szivárvány-fény masszázs.


"...Már a szobába lépve nyugalom árasztja el.
Halk zene szól, a levegőben finom illatok – gyógynövények keveréke -, az ágyon kellemes, halványszínű lepedő, színes, puha takaró…
 Máris csodásan érzem magam – gondolja, s levetkőzik, ahogyan kérik tőle, s lefekszik az ágyra.
 Gondos kezek finoman betakargatják – nem hagyva ki a lábujjait sem…
Csak a zene szól.
Becsukja szemét, s átadja magát e kellemes térnek – legyen, ahogyan lehet.
Érzi, ahogyan megérintik – hol kezekkel, hol valami megmagyarázhatatlan lehelletséggel… (mi lehet az?) -, s átadja magát a finom bizsergésnek, engedi, hogy bőre libabőrözzön, fázzon, melege legyen… bármi, csak jöjjön valami más, mint ami eddig volt.
 És elkezdődik az utazás…
Megjelennek napi teendői, de el is illannak, s helyükbe furcsa fények lépnek, hangokat hall, de a szavakat nem érti… mintha a zenén túl is zene szólna… s már nem egy pár kezet érez magán, hanem egyszerre többet – miközben tudja: egyetlen pár kéz dolgozik, érinti, hogy mindentől megszabadulhasson, amitől csak hajlandó. Mintha állatok sétálnának a testén keresztül – macskafélék, kutyafélék, katicabogár, hangyák, s mellé megjelenik orrában a zöldellő virágos rét illata… Miközben tudja – TUDJA – masszázságyon fekszik."



Felkeltette a kíváncsiságod, mi is lehet ez a fantasztikus dolog?




Nos… Egy csodás AniTalány meghívásom van számodra - egy csodás energia, egy csodás érintés, egy csodás utazás a testeddel... ha választod: a Szivárvány-fény masszázs.

Van egy csodálatos, gyönyörű tested, amit létrehoztál. 
Egy csodálatos, gyönyörű  test, amelyről vannak ilyen/olyan nézőpontjaid - vagy másoknak, csak te elhiszed, hogy azok a tiéid.
Egy csodálatos, gyönyörű  test, amelyről lehet, nem is tudod, mennyire csodálatos és gyönyörű, azt meg pláne nem is feltételezed, mennyire tudatos...

Mit tehetsz, ki/mi lehetsz életed során, mikor megéled nőséged (férfiséged) változásait? Tehetsz bármit anélkül, hogy sanyargatnod kellene csodás tested, korlátok közé szorítani, s határokat szabni magadnak?
Mi az az energia, ami - ha lennél, ha lehetnél - sokkal könnyebbé tehetné?
S mit változtat(hat)na ez a TE életedben - nem csak a testeddel... -, ha hajlandó vagy a változást befogadni?
Mi van, ha van más lehetőséged, mint amit eddig választottál, mint amit eddig tudtál?

Mi lenne, ha megengednéd, hogy neked - CSAK NEKED - szóljon 1-1- kezelés, s nem akarnád azonnal definiálni, hogy ez ilyen, vagy olyan kezelés?

Ez a kezelés az érintésről szól. 
Nevezheted masszázsnak, ha neked az könnyű... Valójában mi más IS lehet még?
(Ha szívesen zárod ki az érintést, mi az az energia, amivel változtathatsz ezen?)

S mi is ez a Szivárvány-fény masszázs?
Egy csodás, finom, feszültségoldó módszer. (Akkor sem mindig tudjuk megfogalmazni, milyen is, ha már kipróbáltuk.)
Gyengéd, nyugtató, leheletfinom érintések - sokszor tollakat is használok - juttatják el az egyént a CSEND, a NYUGALOM, a MINDEN és a SEMMI állapotába. 
Abba az állapotba, ahol képesek vagyunk lenni, elengedni, befogadni. Ellazulnak izmaink, elménk kikapcsol, így lehetővé téve a test számára a tényleges, a valódi pihenést, a megélt traumák oldódását és elengedését - akár előző életekből hozott feldolgozatlan "élményeinket" is.

A kezelés(ek) hatására testünk ismét élettel telik, a hétköznapokat sokkal könnyebben "viseljük", illetve egyre inkább éljük valódi életünket. 
(Vannak, akik a kezelés alatt rálátnak arra - anélkül, hogy erről beszélgetnénk -, milyen módon tudnak változtatni, hogy életük könnyebb legyen. Vannak, akik előző életbeli utazásokon vesznek részt - anélkül, hogy ez elvárás lenne. De volt olyan is, akinek Fény-Lények adtak útmutatást, támogatást a változáshoz.)

A kezelésnek lehetnek hatásai, változást hozhat pl.:
- az alvászavar;
- a migrénes fejfájás;
- a depresszió;
- a visszatérő gyulladások, betegségek;
- állandó fáradtság;
- és még sok egyéb más területen, ahol a kezelt hajlandó befogadni/elengedni.

És még egy érdekesség. 
A testünk folyamatosan változik, különösen a várandóság alatt. Sok masszázs nem ajánlott a kismamáknak, pici gyermekeknek, csecsemőknek - ez a kezelés, ez a masszázs azonban kifejezetten ajánlott. Segít a testnek rugalmassá válni, felkészíti a kismamát a szülésre, a nehezen kezelhető babákat/csecsemőket megnyugtatja, ellazítja.

Jönnél velem egy varázslatos felfedező úton, ahol te lehetsz a tested suttogója?
Felfedeznéd azt a csodát, az az örömöt, amit a testeden keresztül, a testeddel, a testedért, a tested miatt... a babáddal, a gyermekeddel, a pároddal, a világgal élhetsz meg ebben a valóságban?
Elengednéd a tested szorító fájdalmakat, bűntudatokat, olyan korlátokat, melyeket másoktól vettél be, vettél át az Ő megmentésükre, utánzásukra?

S mi van akkor, ha ez hat a múltadra, s hat a jövődre? Akár megváltoztathatod - ha választod. Csak mondom.

Ez(ek) a "kezelés(ek)" mindenkinek egyénre szabott(ak)
Egyéni, mert rád hangolódva, a te "problémáiddal", kérdésköreiddel/témáiddal foglalkozunk. Mindennel, ami csak megjelenik - vagy nem nyilvánul meg, de jelen van - az életedben.
A kezelés alatt halk zene szól. Ha különleges zenei kívánságod van, kérlek, jelezd, hogy be tudjam szerezni.

Mi az a könnyed változás, amit megélhetsz a testeddel? Mi az a végtelen rugalmasság, ami lehetsz?

Ideje és ára: kb. 60 perc - 8.000 ft. (Ennek értéke azonban akkora lehet, amekkorát te választani vagy hajlandó az univerzum végtelen ajándékaiból, lehetőségeiből.)

FIGYELEM!
MEGVÁLTOZHATSZ. Nagyon.
Jah... s érzékelővé is válhatsz. Jobban, mint azt el tudnád képzelni...

Lehet, hogy nem mindig lesz komfortos az életed, lehet, hogy sok ítéletet kapsz majd - bevállalod ezt csak azért, hogy ÖNMAGAD tudj lenni? Hogy végre TE ÉLD A SAJÁT ÉLETED, s ne mások? Hogy nem mások életében legyél, hanem a sajátodban? Hogy könnyebbé tudd tenni NŐSÉGED (vagy FÉRFISÉGED)? 

Ha felkeltette az érdeklődésed, várom jelentkezésed e-mail-ben, telefonon, vagy személyesen.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lélekvisszahívás

MagmAnita

ESSE - a testek dinamikus változásra hívója