Access Consciuosness Energetikai Facelift™-ről


















Fordult már elő veled, voltál már olyan helyzetben/állapotban, hogy belenéztél a tükörbe, s azt mondtad magadnak: "CSODÁS VAGY!"? - Nem??? Ritkán?? 
Mit láttál akkor a tükörben, amikor azt mondtad magadnak: "Nagyon vacakul nézel ki, ráncos vagy, fénytelen a szemed, a hajad... Hogyan lehetnél sokkal szebb?" 






S mit tennél azért, hogy valami más legyen? Mit tennél, hogy egy csodás, sima, fényes, egészséges, fiatal arc/tekintet/haj - s mi más még - mosolyogjon rád a tükörből? 
Vagy: lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad, és fiatalabbnak nézz ki botoxos injekciók, akupunktúrás tűk vagy a test egyéb traumatikus beavatkozása nélkül - s ezért megítéled magad, esetleg nem szolgálnak ki, igazolványt kérnek? 
Változtatnál a nézőpontjaidon?




Amikor elkezded megváltoztatni a módot, ahogy viszonyulsz a testedhez, akkor elkezded megváltoztatni azt is, ahogy minden máshoz viszonyulsz az életedben.



A Facelift kezelés - ami szintén egy "ajándék", s a befogadás energiáin alapul - után megfiatalodva "ébredünk" fel. 
A képzésen is már egészen döbbenetes dolgok történtek - jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy lelkének belső szépsége kint is ragyoghasson, avagy aki szeretné, hogy a tükörből fiatalabb és energikusabb énje nézzen vissza!
Természetesen az egész testre hat, így minden kezelés egyénileg (kívánságra) alakítható.
Ez egy, a dekoltázson, az arcon/fejen (akár az egész testen), kézrátétellel végzett technika, amelynek a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatása van. 
A szervezetünk csodálatos! A testünket - többek között - arra használjuk, hogy információkat észleljünk/érzékeljünk, és ezek alapján kialakítsunk egy bizonyos meghatározott képet önmagunkról, a környezetünkről és a kettő viszonyáról. 

Az Access Consciuosness Energetikai Facelift™ egy elképesztő eljárás. Visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást ér el az egész test területén. Ha folyamatosan csinálod, (legalább 20-szor) akkor ez a folyamat maradandó lesz. Különbözik minden más alternatívától, mert ez gyengédebb, finomabb és könnyedebb számodra és a testednek.

Hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Ezen a kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiát, hogy feltöltsd és visszafiatalítsd az egész tested egy puha, kényelmes, simogató érintésen és törődésen keresztül az arcodon és a nyakadon - s még hol máshol (?) -.
Ezen a dinamikus kurzuson kapsz és adsz egy teljes energetikai faceliftet, tisztításokat - kérdések formájában (is) -, és megtanulod, hogyan tudsz te magad is hasonlóan kedveskedni másoknak.
Az Access Consciuosness Energetikai Facelift™ használata során számos olyan energiát használunk, amelyek elősegítik azt, hogy testünk, szellemünk és lényünk teljes erejére és potenciájára ébredjen és ezeket maximálisan kiaknázza úgy, ahogy azt eddig még elképzelni sem mertük.
Ezek olyan energiák, amelyek képesek megváltoztatni nemcsak a tested és TÉGED, a személyed, de a te vitalitásod tisztaságával hatással lesznek a környezetedben élőkre és az ő egészségükre és életerejükre is.

Az Access Consciuosness Energetikai Facelift™ szakmailag elfogadott világszerte a SPA-kban, a masszázs rendelőkben, öregedés elleni centrumokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness centrumokban.

A képzés ára: 40.000 ft.
15 éves korig: ingyenes; 19 éves korig, illetve ismétlőknek fél ár.


A képzésen való részvétel kezelői végzettséget ad, oklevelet kapsz, illetve bekerülsz az Access Consciuosness rendszerébe - így hivatalos ajándékozója leszel ennek a kezelésnek. 

Szeretnéd, de most még nem engeded meg magadnak, mert van egy olyan nézőpontod, hogy drága? 
Nos: az ajánlatom - ha szeretnéd.
Mi lenne, ha CSAK "szenvedő alany" lennél, s kipróbálnád? Erről is lehet szó - külön megbeszélést képez, hogyan, hol, s mennyiért.

Mi van, ha 1-1 ilyen kezelés sokkal rugalmasabbá/feszesebbé teszi az EGÉSZ tested? És sokkal könnyebben/gyorsabban bír ráállni a neki megfelelő állapotra?


Kérlek, jelentkezz, hogy melyiket választod, hogy részedre - ha kezelő szeretnél lenni - a megfelelő időpontot kiválaszthassuk és a segédanyagokat elkészíthessem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lélekvisszahívás

MagmAnita

ESSE - a testek dinamikus változásra hívója